something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: November 11, 2008

Assalamualaikum..
11112008

Hari ini merupakan hari jadi adik T, MUHAMMAD SHAHRUL NIZAN BIN MAT YUSOF @ NIZAM… Meraikan hari jadinya yang ke 27 tahun….. Kak T wishkan semoga dipanjang umur selalu.. Dimurahkan rezeki.. Sihat tubuh badan.. Dan berjaya dalam hidup.. Insya Allah.. Amin.. Muah….

12112008

Hari ini merupakan hari ulang tahun perkahwinan T dan B yang ke 9. Alhamdulillah.. Selama melayari hidup berkeluarga bersama Abang…. T amat bahagia dan merasa sungguh bertuah sekali bersuamikan Abang.. Akan T kenang jasa dan pengorbanan Abang terhadap T selama ini… Sesungguhnya, T adalah insan yang amat bahagia dan gembira hidup bersama Abang dan 2 orang cahaya mata kita.. Semoga Allah memberkati hubungan cinta suci di antara kita.. Hingga ke akhir nyawa… Hanya kau yang ku cinta… Untuk selamanya… Insya Allah.. T doakan.. Amin… T Sayang Abang…

10 Responses to "MY DEAR BLOG…"

sama pulak harijadi adik ngko ngan aku T! hihihi….tarikh perkahwinan kita pon jatuh pada bulan yg sama gak..Congrates to both of u!! semoga kekal bahagia hingga ke hujung nyawa..

hepi besday kepada adik kak tsemoga panjang umur dan murah rezeki

selamat ari jadi utk adik t ye..dan selamat ulangtahun gak utk T & asben..semoga perkahwinan kalin berdua kekal hingga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki kalian bedua..

hepi annivessary T..muga kekal ke akhir hayat ye!

happy anniversary kak tie..selamat hari jadi buat adik kak tie jugak…semoga kak tie & adik kak tie sentiasa di limpahi rahmat….sentiasa berbahagia…aminadik akak & akak muka lebih kurang jer kan…kalu zana & adik zana…lain bebeno…he he he….wah, kak tie dah edit gambar arrr…cun ler gambar2nyer…ajar ler zana…zana nie photoshop buta sikit ler kakps : kak, akak blouse pakai size apa yerk?

happy behday buat adik cik Tmoga diberikan kebahagiaan yang setulusnya…amin

selamat pjg umur utk adik Tie yer….dan selamat ulangthn utk tie n husben..linn doakan jodoh kalian berpanjangan hingga ke akhir hayat..aminn

heppy anniversary aKak…

ooo..besday adik T…cantik kan tarikh nye11-11and…for T & hubbyhepi anniversary !semoga hingga ke ujung nyawa

hi T…salam perkenalan.Alamak sama lah ngan my anniversary on 11 Nov and MIL on 12 Nov..kebetulan lak yer.heheheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: