something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: November 10, 2008


Assalamualaikum…

Aktiviti-aktiviti T dari 07112008-10112008

07112008

Makan di kedai Kak Long T. Stuck kat situ dalam 2 jam coz ujan lebat.. Tapi tak kisahlah.. bulehlah berbual panjang lebar ngan family Kak Long T…..

08112008

Kuar lunch kat Rest. S.Z. Rahmah.. Makan Ikan Patin Gulai Tempoyak.. Sedap sangat rasanya.. Lauk-pauk lain pun sedap-sedap gak rasanya… Pas makan, g Pustaka Saujana.. Beli buku-buku latihan anak-anak, majalah dan surat khabar.. Pas tu balik rumah, berehat-rehat dan malamnya kuar ke Mentakab. Tapau MC’D….. Then balik umah.. Makan sesambil layan TV3….

09112008

Bersantai-santai di rumah.. Sesambil menonton LOST SEASON 4 yang telah didownloadkan melalui LIMEWIRE.. Syok betul dok melayan cite ni… Makan bekfes, lunch dan dinner ari ni main tapau-tapau gak macam semalam.. Malas seh!!

10112008

Lunch kat luar ngan Nur tadi.. Pas antar Adib ke sekolah sessi petang…..

4 Responses to "MY DEAR BLOG…"

t, memang t ni rajin memasak & rajin tapau jugak yeaabis ke makan tu…??buku pon kerap gak beli noleh bukak mini library ape…?

Kak T ni mmg rajin masak arrr..cayalah….setiap entry mesti ada masakan kna….Wah! adad Mc’D la….nak jugakkkkkk…

kak t….kita dah kecur liur kat sini tau…siap beli mcd yg baru lg tuh…nak jugak…heheheekak, ada tak kawan2 akak ke, sedara mara akak ke nk beli bunga dulang dip gold?saya ada iklan kan kt blog.kalo ada bgtau ek kak

banyaknya makanan..tapi saya kagum sebab banyak jenis bahan bacaan..tapi napa komik yang banyak ye…hehee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: