something to talk about…

MY DEAR BLOG….

Posted on: November 6, 2008

SESSI MEMERAH SANTAN (PERAH SANTAN) = PERASAN

6 Responses to "MY DEAR BLOG…."

warghh T.. seronok-seronok.. best gak tau sesekali kita perah santan… En. DIn selalu cakap… cukup-cukup laa tu ummi nanti pecah plak camera tu.. huhuhu..

salam T..a’a.. saya dah start kerja dah ari nie..eh. tak tahu la plak saya cool fever tak elok… kebetulan masa aiman demam tu saya tak ader cool fever tu… dan aiman tak berapa suka letak cool fever tu…. haziq alhamdullilah dah sihat dan semakin sihat…. aiman plak macam tu laa makin kurus ada la…. ok.. nanti kalau T dah ader resepi tu jangan lupa email ek.. ari tu ader jugak ajak En. Din makan colek ayam nie dekat KB, tapi tak tahu kedai mana yang sedap… ala T.. saya belajar setakat dip. ajer T…. T lagi beruntung sebab En.Bukhari ader syarikat sendiri… T bleh jadi Personal Assistant dia… hehehehe kim salam dekat family T yer…. adib dgn Nur camana.. bleh buat exam tu.. syukur saya haziq dah dapat result exam dia… walaupun dia demam tapi result dia memberangsangkan….

saya pon suka perah santan..sesekali apa salahnya..hahahaha

ingatkan T nak maaasaka apa lew..ekekkek

kak ti…cantik tu editing..amik kat ner yer…….heheeh takper kak sesekali perah santan….saya pon suka gak…wakakakkakak

T…byk tul koleksi T..suka tgkT pon pandai memasak…suka baca menu setiap ariT…mana satu blog yg slalu T update?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: