something to talk about…

Posted on: November 5, 2008

Assalamualaikum….

Dah beberapa hari tak berupdate blog T ni.. Tak de cite best.. Dok umah jer… Weekend lepas tak ke mana… Dok mengajar/nengokkan anak-anak buat latihan.. Minggu ni diaorang exam…. Masak pun tak… Hubby dok tapau makanan kat luar jer… So.. Tak ada sangat cite yang menarik.. Biasa-biasa aje.. Walau macam mana pun, adalah beberapa keping gambar yang sempat T amikkan…
  1. Dapat bag ni percuma dari PETRONAS….
  2. Koleksi keta-keta T.. T sorokkan dari penglihatan anak-anak T, Em… Kalau diaorang tahu.. Habislah rosak keta ni semua…. hehee…
  3. B tolong belikan barang-barang ni kat AVON semalam.. Tq B….
  4. Malam tadi goreng nasi, ikan bawal dan berulamkan timun aje…
  5. Ayam Masak Merah… My peberet….
  6. Sayur Campur….

7 Responses to ""

amboi macam2 ada …saya pun berkenan ngan keta tu kak t..bape ringgit satu ye?

salam Tie…..huhuhuhuh sedap2nyer lauk2 tu…cam biasa linn kalau masuk Fp tie ke blog ker mesti lapo… hiihihihihTie sorok kat nerlak kete2 tu… hehhehe leh lak terlindung dari askar2 tu…

salam T..dapnya..lauk sayur + udang tu..

salam mama Ruz….:-)kekadang memang lah. Nak update blog ni kene bertunggu MOOD. ada Mood ada criter memang meriah BLOG dibuatnya (hehehe)atleast ada gak criter biarpun beg PETRONAS ni. Janji peristiwa tu dapat dimuatkan kat BLOG ni. Esok lusa bila baca balik…mesti akan rasa seronok. sekurang2nya hari2 yang dilalui ada peninggalannya. Moga ceria mama;-)

Hi..aunty Ruzi pun minat keta2 james bond tu ye..Ezhan & Erfan dah dapat seorang 1 saje buat main..kita dah keluar dari hospital tapi baby still warded lagi,insyallah ada rezeki kita jumpe ye..eh!!btw thanks ye bagi tau tentang MW minggu ni tu..my hubby dah beli dah..thanks again =)

T, iza pun kumpul gak keta Bond 007 tu…cantik kan….

oh..oh…. T simpan kereta2 tu yer.. saya ni jangan nak berangan laa nak menyimpan benda alah nie semua… dua budak tu tau ajer ummi dia simpan dekat mana…. cayalah En.Bukhari boleh pergi Avon belikan T barang.. kalau En.Din jangan harapla… tp kalau pergi pasar bleh laa harap sikit…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: