something to talk about…

MY DEAR BLOG..

Posted on: October 23, 2008

Assalamualaikum…

Tengah hari ni T masak Singgang Ikan Kembung, goreng Ayam Perap, ada budu dan ulam kacang panjang + kobis. Makan bertambah-tambahlah dah ada budu nie.. Kenyang.. Alhamdulillah…

T jugak teruja nak habiskan membaca majalah-majalah bulan ni yang belum sempat T baca lagi.. Sebahagian majalah bulan lepas pun tak abih baca jugak… Tak lama lagi kuar pulak majalah-majalah bulan depan… T berjanji akan dengan gigihnya membaca majalah tu semua… Walawei….

9 Responses to "MY DEAR BLOG.."

salam mama…wah banyak koleksi magazine tuhsama lah ngan dilla pun. ada kala tak sempat baca dok beli jek…..sebulan dua baru nak mula baca

thanks..T..doakkan kty..beshnya byk hah magazine..kty lama dah tak beli..

lama tak makan singgang lah kak…hehehehe yong pun mcm akak..tiap2 bulan mesti beli selori magazines..pastu tak sempat baca pun…:)

T, Banyak tul majalah kau beli tetiap bulan!! Aku takat pa&ma jelah. Nak beli banyak2 takde $$..huhuhu…

semua tu awak beli ke majalah tuh tiap bulan? byknyer…sy beli MASTIKA jek? agak2 baper yg awak simpan tuk beli magazine jek ek?

akak banyaknyer akak beli zine…banyakla info akak dapat ek..sha dah lama tak update blog huhuhu..bz sgt…

wah…semua tu magazine wajib yg kak tie beli ker…banyakknyer….zana larat ngan mingguan wanita, pa & ma and nur ajer…kekadang gatal tangan beli impiana…tu pun hubby dah bising……he he he.

manyak nya majalah…bagus kak t ni..suka membacasedap ar lauk2 tuh…nak cikit leh?hehe

banyaknye kak t spend money tuk majalah…syoknye…mariam suke bacee…tp x suke beli…hehehhe..adoiii..ader budu lagih..bestnyeee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: