something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: October 10, 2008

Assalamualaikum…

Sebelah malam pulak g makan kat gerai Kak Long T. Sedang makan, kawan B call, ajak g beraya ke rumahnya. Pas berborak-borak ngan Kak Long pasal hal raya kami tempohari, kami pun bergegas pulak ke rumah kawan my B….

Tq kepada En. Azmi dan Kak Zan yang sudi menjemput kami. Mereka telah menyediakan Mee Goreng, Satey dan jugak kuih-muih yang sedap-sedap rasanya. Dapatlah pulak kenalan baru malam tadi. Kak Dah, seorang lecturer di UNITEN yang dok di Putrajaya dan jugak Kak Zura, setaman dengan T di TTJ nie…. Salam perkenalan dari T ye buat kakak berdua….

8 Responses to "MY DEAR BLOG…"

yerle T.disamping kunjung mengunjung..dpt mengeratkan silaturahim..

salamdalam banyak-banyak hidangan hari raya ni, satay lah yang paling best sekali

wah kak t…makin ligat berblog namapk….lieya singgah FP pun …update sikit jek gambo….keh keh keh keh kak, meriah raye akak…yele sebab sambut org baru….lieya dah tgk pic akak menerima tetamu jauh…kak shimah…he he he hekak syimah cerita akak peramah….n baik….ade rezeki lieya pun nak jumpe akak jugak he he he he

salam mama wati….raya sebulan. lepas ni bersedialah dengan OpenhOUSe sana sini kay:-)paling x tahan dengan menu2 tu mama….dapat laak maakan ketupat satay adui…lapor ma!!!!!

warghh.. berjalan lagi yer T… saya balik ajer KL… tak ader berjalan rumah kengkawan @ sedara mara lagi … En. Din dah sibuk balik kerja… ari sabtu kerja.. ahad esok pun kerna kerja jugak… ialah dah cuti lamakan… T.. sedap makanan dekat kenduri Tu… tapi yang paling saya suka ubi sira…. huhuh.. esoknya saya ajak en.Din pergi pasar cari ubi… saya nak sira tak tahu.. mintak tolong MIL buatkan.. MIL pun tak berapa pandai sira ubi.. so terpaksa laa tunggu FIL saya balik petang tu.. FIL saya yang buatkan…. uhhhhh puas saya makan…

opsss.. lupaa.. yang pasal bergambar dengan SIL T. tu.. a’a ek… saya pun tak terpikir nak pergi jumpa SIL T masa tu.. asyik sangat berborak dengan T…. tapi kan T.. tak puas sebenarnya berborak dengan T masa tu.. lagi satu sebab tak jumpa adib….. hubby T..peramah jugak ek… heheh En.Din nampak nya boleh masuk dengan U all .. nak pulak dia berborak dengan T… kalau tidak selalunya En.Din diam seribu bahasa….

rasenya sempat lagi nak wish selamat hari raye ni..maaf zahir batin kalau ade salah & silap…=]

T.. kemana awak menghilang nie.. lama tak update blog / FP….. sihat ker….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: