something to talk about…

MY DEAR BLOG…

Posted on: October 9, 2008

Assalamualaikum..

Tarikh hari ini cantik…. 081008… What a number, right? Sesuai kalau nak diabadikan tarikh ini sempena hari akad nikah ke, atau kepada sesiapa yang menyambut hari jadi pada hari ini.. Memang sweet sangat tarikh ni.. pada pendapat T lah.. , pada pandangan orang lain tu .. tak tahulah pulakkan?…..

Rutin harian T macam biasa saja pada hari ini. Petang tadi g check ngan doktor kandungan gula dalam darah T. Keputusannya 6.00. Doktor kata ok. Tapi kenalah jaga-jaga makan jugak. Malamnya pula, B ngajak dinner kat Pizza Hut. Dah lama tak melayan makan kat sini. Adalah dekat 2 bulan gitu.. Em, kenyang perut dok makan tadi. Alhamdulillah… Dengan rezeki yang diberikan-Nya…

3 Responses to "MY DEAR BLOG…"

ni yag rasa mcm nak pekena pizza hut juga ni…terbayang2 garlic breard nye…šŸ™‚

wahhhhhhhhhh…T! Ade blog gak rupanye kau ye. Slama ni aku jengah FP kau je..hihihi..

waduh PIZZA kecedapnya…dah sebulan puasa ni tak sabar nak makan kat sini.menggiurkan lah T(he3)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: