something to talk about…

MY DEAR BLOG

Posted on: October 7, 2008

Assalamualaikum…
Fakta:-
# Pegi car wash cuci kereta. Sesambil tu makan tengahari kat depan car wash tu. Alih-alih tak lama pas tu, my hubby pun datang cuci keta dan lunch kat situ jugak. So, apalagi, dialah settlekan bayaran untuk lunch dan cuci keta tue.. hehee…
# Singgah kedai beli lauk nak masak malam nie. Beli 2,3 botol air gas, kot-kot ada orang nak datang beraya nanti….
# Belek barang-barang yang T dapat masa kenduri kawin MY SIL ari tue…
# Salah seorang staff hubby bagi duit dan kuih raya untuk T & anak-anak. Tq Kak Nisah!!
# Menu malam ni T masak Gulai Kari Ayam (serbuk kari dibeli di Pasar Pasir Puteh, sedap.. orang Bachok yang buat…), Goreng Ikan Selar, ada ulam dan budus.. Very the sedap…. makan ngan nasi panash-panash.. hehee…

1 Response to "MY DEAR BLOG"

kak ti…kalau masuk sini suka tgk gmbr lauk2 yg akak masak…hhehhe tgk ikan goren tu je pun dah terliur dah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: