something to talk about…

MAJLIS BERTANDANG

Posted on: October 6, 2008

Assalamualaikum..

Hari ini merupakan hari bertandang ke rumah pihak lelaki pula. Tak jauh, seberang jalan di depan rumah MY FIL sahaja. Pandai sungguh MY SIL cari jodoh. Heehehee… Alhamdulillah, seusai majlis bertandang, maka selamatlah sudah upacara meraikan kedua mempelai ini. Kami sekeluarga mendoakan kebahagiaan kalian berdua. Selamat menempuhi hidup berumah tangga. Insya Allah…
Sesudah majlis berakhir, kami pun meneruskan perjalanan pulang ke Temerloh. Kali ini, masa perjalanan yang kami tempuhi untuk tiba di rumah pula adalah selama 8 jam. Itu dicampur juga dengan masa yang kami habiskan untuk mencari kedai-kedai makan (semua kedai makan di Kuantan penuh giler beb!!) dan juga ketika mengalas perut makan roti dan minum air panas di stesyen minyak sebelum masuk ke LPT .
Kami selamat tiba di rumah sekitar jam 11.15 malam. Makan Mee Goreng yang dibeli di Rest. Tifa di Temerloh dan terus masuk tidur. Tak larat dah nak buat apa-apa. Punyalah lena tidur, Tuhan saja yang tahu…. huhu…..

1 Response to "MAJLIS BERTANDANG"

kak tie, zana comment terus sekali kat sini erk1) selamat pengantin baru utk suzana & hubby….cantik adik ipar kak tie2) meriah majlis kat umah MIl kak tie….theme ijo lagi…3) simple jer majlis bertandang kat umah lelaki…..alhamdulillah, sumer dah selamat…semoga adik ipar kak tie berbahagia hingga ke akhir amin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: