something to talk about…

MAJLIS PERSANDINGAN SUZANA DAN WAN AMIRUL

Posted on: October 5, 2008

Assalamualaikum..
Hari ini merupakan hari persandingan adik ipar T, Su dan suaminya Wan Amirul. Alhamdulillah, majlis berjalan dengan lancar dan seronok dapat bertemu saudara-mara sebelah suami. Paling teruja apabila, sahabat T di Fotopages dan di Blog, Shima dan keluarga sudi datang ke majlis ini. Tq so much Shima! Ada masa dan peluang, kita pasti ketemu lagi ye!!!

2 Responses to "MAJLIS PERSANDINGAN SUZANA DAN WAN AMIRUL"

T… dah update gambar-gambar raya dah haaa.. saya masih cuti lagi nie haa.. semalam baru sampai dari kelantan.. kurang sihat sikit laa T.. sehari sebelum bertolak .. saya cuba belajar dengan MIL buat Ketupat Palas… sampai sakit pinggang saya dibuat nya…then malam tu demam plak…. sepanjang perjalanan saya dok tahan sakit badan.. sampai KL terus pergi Klinik.. rupanya tongsil saya bengkak… dapat laa MC dua hari nie haa… mana tak bengkak.. dekat KB asyik teguk air batu ajer… T saya nak mintak izin nak Grab gambar -gambar tu yer…hehehe

salam t..lawanya perantin pempuan tuh..sweet je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: