something to talk about…

RAMADHAN KE DUA PULUH LIMA

Posted on: September 26, 2008

Assalamualaikum….

Hari ini T berkesempatan ke Pejabat Pos Mini di kawasan sekitar perumahan T untuk mengepos kad-kad raya kepada kawan-kawan masa bersekolah dahulu. Setiap tahun beginilah T. Memang setia mengepos kad-kad raya untuk mereka walaupun jarang ada balasannya. Tapi T tak kisahlah, asalkan lepas hajat T nak menghantar kad ucapan hari raya seperti kebiasaannya. Sejak T tamat sekolah menengah tingkatan lima dahulu iaitu sekitar tahun 1996. Ada yang kian menyepi, namun masih ada lagi berhubungan walaupun sekadar sms dan telefon pengganti diri. Yalah, masing-masing sibuk dengan kegiatan harian masing-masing. Itu tuntutan yang tak boleh lari dah tu. Apa-apa pun, T sentiasa berdoa agar kami dapat berkumpul semula suatu hari nan indah nanti. T yakin tentang itu. Insya Allah…………….
Hubby T ke KL tengah hari tadi. Ada kerja di sana dan dia pun berbuka puasa di sana jugak. Untuk juadah berbuka puasa, T masak Sotong Masak Hitam, Goreng Ikan Selar, dan ada budu, ulam timun dan buah oren sebagai pencuci mulut. Alhamdulillah, kenyang makan tiga beranak tadi…
Balik dari KL tadi, B tunjukkan baju-baju yang telah dibelinya di SOGO. Dia belikan kemeja untuk ayahnya dan juga abah T. Kenalah adilkan? ehhee.. Manakala sehelai baju kerja POLO, untuk dia pakai pergi ke pejabat..

3 Responses to "RAMADHAN KE DUA PULUH LIMA"

salam T…tulah terkejut gak saya semalam dapat sms ingat kan saper rupanya dari T… tak per… lagi pun masa T hantar sms tu saya tgh dok relax… heheheheeee….. insyaAllah… saya mungkin akan sampai bukit abal tu.. heheheeee…. sedapnya sotong masak hitam tu.. favourite saya tu… ermmmm yummy………..

T,,,naapa tak antar kat kakyatt gak..mesti kakyatt balas.kalo T..kasi add..

Tsory lupa nak kasi addT nak email add ke…?alamat umah?kalau email addfarahfazlin.halim@yahoo.comkalau umah23B, Lorong Kilat 3/9, kuarters TNB, jalan baru 13600, prai, penang.banyak nye buku T belimcmana T sempat baca nisuri rumah memang sentiasa byk kejex penah habisdi kesempatan inifarah pun ingin memohon maaf andai ada salah silap selama kita berkenalan mlalui alam maya nimintak halal la ye

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: