something to talk about…

RAMADHAN KE SEMBILAN BELAS

Posted on: September 20, 2008

Assalamualaikum…
Hari ini T membeli sebalang Kuih Kacang. Itupun sebab Adib yang suruh belikan. Lain-lain kuih raya akan dibeli kemudian. Masih awal lagi nak membeli sekarang ni. Untuk juadah berbuka puasa pula, T memasak Ayam Percik, Goreng Ikan Patin, berulamkan tembikai dan membuat Air Oren Sunquick. B pula membeli sejenis dua lauk dan kuih-muih di Pasar Ramadhan bersama Adib tadi. Kak Long T pula memberikan T Nasi Tomato dan Agar-Agar. Terima Kasih Daun Keladi…

4 Responses to "RAMADHAN KE SEMBILAN BELAS"

T..rasa nye its not ur probT boleh add url link farah tubut…dia x kan appear…segala apa yg farah update ke….even tittle blog kex kan appearsbb bloG farah tu kan..”private”so, if T boleh enter my bloG pun….dah ok dah…link tu try bubuh sekali lagi..bole masuk x bloG farahsbb farah dah add T dalam listtry masuk blog nihttp://farah-momma-hd.blogspot.comenter email add T…ang ur pswd je

hi watie..thanks dropping by @ my blog.Wahhh mcm2 juadah tuk berbuka sedapnyer semua lauk.Nury memang favourite ayam percik…tp style pantai timurla hehehe.Dah byk preparation tuk hari raya???Emmm nury ngan family satu mende pun tak beli…nampaknyer kene shopping last min laaa.Manataknyer busy yg amat hehehe:)

ADER ORG DAPAT HADIAH LERR…NIE YG JELES NIE..AZUE NYER TAKDER KER??HEHEHE…GURAU2 JERK…T..BEST MASUK SINI HAA..BERKUMANDANG LAGU RAYA..X SABAR NAK BALIK RAYA HAAA….SALAM,AZUERIENAhttp://azueriena.fotopages.com/

kak watie…waduhhhh leleh dah ayaq liur ni…shedapppppp!akak..yong suka gak cikut kacang tu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: