something to talk about…

RAMADHAN KE ENAM BELAS

Posted on: September 17, 2008

Salam..
Hari ini T belikan Nur mainan doktor. Pantang nampak mainan anak-anak T ni. Mesti diaorang suruh beli punyer. Alahailah anak-anakku ini…
Untuk juadah berbuka puasa pula, T masak Tumis Lala, Goreng Sayur Campur dan Goreng Ikan Patin. Ada sambal belacan skit dan buat air sunquick. Kuih pula hubby beli di PARAM Temerloh. Alhamdulillah….

4 Responses to "RAMADHAN KE ENAM BELAS"

salam kak tie…minta alamat umah yer kak tie..send kat email zana : zalyn_batrisya@yahoo.com.mysedapnyer tumis lala tu…kat sini susah nak dpt ler kak tie….sama arr…batrice pun skang dah pandia request nak beli menan kalu masuk kedai…kalu lalu dpn kedai pun dia dah siap tunjuk….

bestnya lala tu kak ti…cedap!!! tapi tu lah..sini susah nak cari lala yang fresh..

WA…masak lala…cedap!!!

T… lala adalah salah satu makanan yang saya suka… tapi saya adalah salah sorang yang tak suka masak lala.. sebab nak cuci dia.. takut ader lumpur lagi.. tapi yang paling best kalau orang yang tolong masak kan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: