something to talk about…

RAMADHAN KE EMPAT BELAS

Posted on: September 15, 2008

Salam. Hari ini selepas menunggu Saladin pulang ke rumah (dia dah keluar dari hospital hari ini), kami pun meneruskan destinasi ke Mid Valley. Sekadar cuci mata saja. Tak banyak yang dibeli. Cuma hubby membeli 2 helai bajunya dan jugak T membeli barang2 make-up LOREAL di GUARDIAN. Pas tu sempat amik gambar bersama penyanyi SUKI sebelum T dok q nak beli ayam baru di KFC.
Untuk berbuka puasa pula, kami makan di Rest. MZ DARUL NAIM di Kg. Baru. Memang sedap makanan di sini. Nasib baik ada tempat untuk kami berbuka memandangkan semasa sampai di rest ni, meja dan makanan hampir habis ditempah orang ramai.
Setelah berbuka puasa, kami pun pulanglah ke Temerloh. Terima kasih kepada SuDa (MY SIL) sebab bagi RM100 untuk my kids, SuNa kerana memberikan bantal MINNIE pada Nur dan Shikin kerana memberikan T pati oren yang sungguh sedap rasanya itu. Terima Kasih daun keladi….
Untuk cerita lebih lanjut, klik di sini:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: