something to talk about…

PELANGI ITU

Posted on: August 21, 2008

Pelangi itu
biarpun indah
hanya untuk seketika
sedang hadirnya pun cuma sesekali
sesudah diundang gerimis

Jangan sampai
kasih sayang kita ini
seumpama itu
bagaikan pelangi……

3 Responses to "PELANGI ITU"

Hi..nice to found you in here..he..he..macam mana dapat cari kita ni? hi..hi..sorry ye lambat reply & jenguk rumah baru Ruzi ni.Tak sempat nak buka blog lately ni kan sibuk mengulang ke hospital je ;p btw..macam mana sugar level awak,dah ok?Orang kata minum air bali(yang ada biji buah bali tu) bagus juge untuk reduce sugar level..tapi kita pun tak sure la.Ok got to go now..Take care ye muaah..

Tieee…alahai…sedap je saya panggil tie kakak kan. saya lagi tua dari tie rupenye. sowi2.🙂 sebenonye saya panggil tie kakak tu bukan pasal tie nampak tua ke ape,tapi sebab ari tu saya tengok tie bahasakan diri kakak dengan bye kat potopages,memati la ingatkan tie lagi tua dari kami. hikss..lepas ni tak panggil tie kakak dah.😀saya ternampak link blog tie ni kat fotopages tadi.saya ada gak blog. tapi tak sesuai untuk bacaan umum. rating PL! huhu

salam emy .. tq singgah di rumah baru ruzi nie.. ruzi tgk link blogspot u kat ur fp.. sugar level dah menurun dari 6.3 ke 5.6.. t doakan ur fil dapat sembuh mcm sebelum nie.. b happy k! jaga kesihatan u jugak..salam dak ayu..tq sudi singgah di page t.. tak kisahlah pasal umur tu.. kan t dah ada 2 org anak, maknanya t dah tualah dari u all.. bagilah link blogspot ayu tu, kak t nak baca.. amboi… dah ada 2 anak ni, tak de tapis2nyer lagi.. ahaks.. heheee…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: