something to talk about…

HAPPY BIRTHDAY ABAH!!!

Posted on: July 29, 2008

Hari ni merupakan hari jadi abah T yg ke 60 tahun… Buat abah, Mat Yusof Bin Omar, semoga abah terus dipanjgkan usia, dimurahkan rezeki dan berbhglah kita sekeluarga hendaknya utk selama2nya. Semoga tahap kesihatan abah bertambah baik dan tercapai segala apa yg diimpikan oleh abah selama ini. Malam ni T balik Kuala Krau, umah abah & ma, Insya Allah….

3 Responses to "HAPPY BIRTHDAY ABAH!!!"

Thehehe…tejumpe lak kat sini…wooo dah ade umah baru ek..kite pon start awal thn ari tu tapi…cam mls je nak on…ingat nak wat khas tuk cooking ke baking jela….wakakkaka tak buleh nak concentrate le ade 2 umah ni..lom campur keje lagi..huhuhuhhu…kalo duk umah senang sket kan?since u dah mmg daily blogger..patut sgt ade blog nih…cheers!

lupe lak..nak wish hepi beday tuk abah T ye…muga dipanjangkan umur n murah rezeki

BIBU.. TQ SO MUCH DEAR…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: