something to talk about…

BRUNCH FOR TODAY….

Posted on: July 28, 2008

Pagi ni bangun lewat skit.. ehhe…. biasalah malam tadi berjaga tengok tv…. tulah pasal… Tadi for brunch T goreng nasi dan nugets je… Pas tu buat milo ais.. Then lepak2 baca paper, magazine… Argh!! Indahnya bersantai2 di umah… Pas tu apalagi, ngadap pc lah pulok… hehee…



1 Response to "BRUNCH FOR TODAY…."

Salam T…wah..dah ada rumah baru nampaknya… T, saya dah try tulis kat chatbox tu…2 kali type, tak kluar gak la… cuba tgk apa yg tak kena.. tak pun try guna chatbox lain…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


    • Mr WordPress: Hi, this is a comment.To delete a comment, just log in, and view the posts' comments, there you will have the option to edit or delete them.
    • fiza: salam kak T....panjangya entry akak kali ni....bestnya g kltn....byk shopping ke kak..cantikya hanbag baru akak...fiza pun suka yg beso2..
    • MindHeartBodySoul: Wahhhhh! Sungguh membuka mata, minda & selera...BEST BETUL TRAVEL LOG ini...1. Baru tahu Kelantan Punya Pintu Gerban

    Categories

    %d bloggers like this: